Forretningsansvarlig for Cybersikkerhed - OT Security

NTO A/S

Industrivej 8 - Ikast

Stillingsbeskrivelse

Er du klar til en udfordrende stilling som leder af en nyoprettet OT-afdeling?
Her får du muligheden for at sætte dit præg på din egen afdeling fra starten.

NTO A/S er en moderne virksomhed, der leverer avancerede automationsløsninger af høj kvalitet til specialmaskiner, interne transportanlæg, robotanlæg, sæbedoseringsanlæg og alt andet hvor intelligente automationsløsninger er påkrævet.

Med udgangspunkt i værdierne – Nysgerrighed, Tryghed og Omhu – står forretningen på tre ben: Projekter (hvor vi selv leder projekter og opgaver fra ende til anden) – Specialister (hvor vi stiller vores kompetencer til rådighed på timebasis) – Service (hvor vi tilbyder vedligehold, optimering, tilkald – online og onsite).

Vi har lige haft 20-års jubilæum, har en sund økonomi og beskæftiger i dag mere end 50 motiverede medarbejdere, som er fordelt på 3 lokationer i Ikast, Randers og Hillerød.

Vi oplever flere og større krav til cybersikkerhed, og søger derfor en ny kollega der kan stå i spidsen for dette område.

Stillingen:

Som leder af den nye OT-afdeling vil du blive ansvarlig for en bred vifte af opgaver, hvor din kommercielle og tekniske baggrund er afgørende. Du vil lede opbygningen af afdelingen ud fra virksomhedens eksisterende tekniske kompetencer og tage aktivt initiativ til at opbygge relationer med både nuværende og nye kunder. Din rådgivning og information om cybersikkerhedstrusler og -risici inden for Operating Technology, herunder PLC, SCADA og OT/IT-netværk, vil være afgørende for at opnå succes.

Du vil være ansvarlig for design, implementering og vedligeholdelse af en robust sikkerhedsstruktur, der omfatter både software, hardware og netværk. Dette inkluderer vurdering af sikkerhedstrusler og sårbarhedsanalyser samt opdatering af kommende sikkerhedstendenser og teknologier. Du vil også sikre overholdelse af cybersikkerhedsstandarder og -regler, herunder IEC 62443, CRA, NIS 2-direktivet og mere.

Dit arbejde vil kræve tæt samarbejde med mange interessenter, både internt i virksomheden men også i dialogen med kunderne, hvor dine formidlingsfærdigheder og  tekniske viden kombineret med dine analytiske evner er afgørende for din succes. Der kan også forekomme opgaver hvor du holder foredrag om OT sikkerhed for udvalgte kunder og samarbejdspartnere.

Vi arbejder med avanceret teknologi for industriledende kunder. Derfor er der ofte behov for at lære nye kompetencer, og det forventes af os, at vi altid er opdateret på nyeste viden. Derfor sørger vi også for, at der er tid til efteruddannelse, kurser og lignende.

Vi er en moderne arbejdsplads med god mulighed for selv, at strukturere egen hverdag og arbejdsopgaver. Vores hverdag er meget fleksibel, og der er mulighed for både 4 dages arbejdsuge og hjemmearbejdsplads. Vi lytter derfor meget til de behov vores medarbejdere har for at få den optimale "work-life-balance".

Hvem er du?

Du er nysgerrig, lærenem og udadvendt og er frisk på, at sætte dig ind i nye emner. Det er sjældent, du bare sidder og venter på opgaverne, og når du har gang i projekter, følger du tingene til dørs og afleverer altid et arbejde, du kan stå inde for. Samtidig er du født med et godt servicegen og kan snakke lige godt med fagspecialister som med lægfolk, og så holder du hovedet koldt.

Vigtigst for os er, at du kan trives i vores organisation, og derfor lægger vi stor vægt på din personlighed, så din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, men erfaring indenofr området er forventet. Det vil også være en fordel i stillingen hvis du har forståelse for hvordan moderne maskinanlæg fungerer.

Ansøgning:

Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende Spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på “ūüĎć Søg Job”. Det er hurtigt og enkelt! 

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på tlf. 51 77 77 69.

S√łg job
S√łg job

Vil du være en succesfuld medarbejder?

Vi hjælper dig videre i din karriere.
SignUp Today