Intern teknisk sælger indenfor mekaniske komponenter til maskinindustrien

Stillingsbeskrivelse

Kan du få kunder, salg og teknisk knowhow i verdensklasse til at gå op i en højere enhed?

Virksomheden, er beliggende i Storkøbenhavn og forhandler et bredt program af maskintekniske komponenter, der sælges til både maskinbyggere (OEM) og til slutbrugere (MRO).

Til det interne salg søger vi en kommerciel tekniker, der kan arbejde selvstændigt med teknisk rådgivning og salg af både standard- og specialløsninger. 

Stillingen:

Med fast arbejdssted i Storkøbenhavn vil du få en varieret hverdag, når du skal samarbejde med både eksisterende og nye kunder indenfor brancher der går lige fra den lille maskinstation og til store internationale industrivirksomheder. Kundekontakten foregår telefonisk og via mail, og som intern teknisk sælger skal du sørge for, at kunden altid føler sig i fokus, så virksomheden også fremover vil være den foretrukne samarbejdspartner. 

Det er vigtigt, at du kan sætte dig i kundens sted, og via telefonen forstå kundens behov, så du med din indgående viden om produkterne kan vejlede kunden til det rigtige valg af produkt og løsning.

Udover rådgivning og kundebetjening kommer du til at arbejde med andre salgsrelaterede opgaver som eksempelvis tilbudsgivning og opfølgning, priskalkulationer, reklamationer, leverandørkontakter med mere. Desuden vil du fungere som backup for virksomhedens sælgere, og bliver et stærkt bindeled mellem dem og kunderne.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os at du som person er fleksibel, dynamisk og omstillingsparat, er klar til at indgå i et team af dedikerede medarbejdere og ikke være bleg for, at træde til og hjælpe dine kollegaer når det brænder på.

Din baggrund for at komme i betragtning til stillingen er ikke afgørende, så om du er handelsuddannet eller har en teknisk baggrund er ikke vigtig. Der lægges primært vægt på en åben personlighed, ærlighed, humor og en generel interesse for tekniske komponenter. Vigtigst er det, at du har en baggrund som gør, at du kan forstå vores kunders applikationer og det er essentielt at du har teknisk flair og lyst til at blive udfordret indenfor flere produktgrupper.

Derudover er det vigtigt at du er en god kommunikator, har en god telefonstemme samt en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne, hvor du forstår at prioritere din tid på de rigtige opgaver. Du er vedholdende og fokuseret, har et godt og smittende humør, samt gode samarbejdsevner.

Du er ærekær overfor de opgaver, du arbejder med, og du evner at ”holde fast” i opgaverne, indtil de er løst. Ord som vedholdende, engageret, selvstændig, positiv og serviceminded kendetegner din person.

Vi tilbyder:

Der tilbydes et spændende, selvstændigt og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og en stilling, som du selv kan være med til at præge og udvikle i den retning, du ønsker. Du får en spændende og travl hverdag hvor der altid er plads til et grin og smil på læben. Der bliver naturligvis taget hånd om en grundig oplæring, hvor dine kolleger i teamet vil være med til at sikre din forståelse af både produkter og de markedsmæssige forhold. 

Du får en god fast løn, pension med sundhedsforsikring samt stillet tlf. og pc til rådighed.

Ansøgning:

Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på “👍 Søg Job”. Det er hurtigt og enkelt!

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på tlf. 51 77 77 69.

Søg job
Søg job

Vil du være en succesfuld medarbejder?

Vi hjælper dig videre i din karriere.
SignUp Today