Opsøgende salgskonsulent til Reca-produkter

Schmeltz ApS

Rypevej 1 - Langå


Denne stilling er ikke længere aktiv.


Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os på:

mail info@smartrekruttering.dk eller tlf. 5177 7769

Stillingsbeskrivelse

Schmeltz søger proaktiv salgskonsulent til Reca-værktøj, kemi og befæstigelse.

Har du lyst til at arbejde med en innovativ virksomhed, der er dedikeret til at levere kvalitetsprodukter indenfor værktøj, kemi og befæstigelse? Så er Schmeltz stedet for dig!

Vi er agenturindehaver af det tyske kvalitetsmærke Reca, og søger nu en dygtig salgskonsulent til at styrke vores salgsteam. Som salgskonsulent vil du være en vigtig brik i vores virksomheds fortsatte vækst og succes. Reca er et anerkendt produkt på det danske marked, og programmet omfatter mere end 16.000 varenumre som lagerføres i Tyskland.

Stillingen

Dine primære opgaver vil inkludere at vedligeholde, identificere og opsøge eksisterende og potentielle kunder, præsentere vores produkter og løsninger, samt rådgive og vejlede vores eksisterende kunder. Med fuldt ansvar for dit eget distrikt som er Fyn og trekantsområdet, skal du derfor på daglig basis opsøge eksisterende kunder indenfor både industri, produktion og håndværk, med henblik på mersalg, og også være garant for at udbygge kundeporteføljen med nye kunder.

 

Du bliver kundernes sparringspartner, og vil normalt have alt kontakt i det daglige med dine kunder, både omkring forespørgsler tilbud ordrer med mere, hvilket gør dig i stand til, at tilføre værdi til kundernes forretning, og skabe de stærke relationer der giver succes fremadrettet.

 

Dine primære ansvarsområder:

  • Opsøgende salg til eksisterende og nye kunder af Reca-værktøj, kemi og befæstigelse mm.
  • Præsentation af produkter til potentielle kunder.
  • Oprettelse og opfølgning på tilbud.

For at få succes inden for disse ansvarsområder forventes det, at du har en stærk salgs- og kommunikationsevne, er proaktiv i din tilgang til at finde nye kunder og muligheder, og har, eller kan tilegne dig, en dybdegående forståelse af Recas produkter og deres anvendelsesmuligheder.

Du skal være i stand til at opbygge og vedligeholde stærke relationer med kunder og samarbejdspartnere samt have evnen til at håndtere flere opgaver på én gang.

 

Du arbejder ud fra egen bopæl som er i trekantsområdet eller på Fyn. 

 

Om dig

Vi søger en person, der har erfaring inden for opsøgende salg og er vant til at arbejde med kunder. Den ideelle kandidat vil derfor have en udadvendt personlighed og være i stand til at opbygge stærke tillidsfulde relationer.

Vi søger en person, der har en passion for salg og er drevet af at nå mål, og den rette kandidat er i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig trives i et konkurrencepræget miljø.

 

Vi tilbyder

Et udfordrende og ansvarsfuldt job hvor du får stor selvstændighed og mulighed for at sætte dit eget aftryk, i en virksomhed hvor såvel faglig som personlig udvikling vægtes højt. Vi har en meget flad struktur, hvor ideer og nye initiativer er meget velkomne.

Du får en god fast løn kombineret med en attraktiv bonus, og der stilles tlf. Ipad og gulpladebil til rådighed for arbejdets udførelse.

 

Du kan læse mere om virksomheden og Reca produkterne på www.schmeltz.net 

 

Ansøgning
Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende Spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på “👍 Søg Job”. Det er hurtigt og enkelt! 

 

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på tlf. 51 77 77 69.

Vil du være en succesfuld medarbejder?

Vi hjælper dig videre i din karriere.
SignUp Today