Klejnsmed til dynamisk metal virksomhed

Staermose Industry A/S

Ballevej 11 - Odder


Denne stilling er ikke længere aktiv.


Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os på:

mail info@smartrekruttering.dk eller tlf. 5177 7769

Stillingsbeskrivelse

Kan du få smedearbejde til at se godt ud?

Staermose Industry er en 44 år gammel virksomhed der er inde i en rivende udvikling. Vi er vækstet fra 7 til 75 mand på under 15 år, og vi kigger ind i endnu en spændende periode med vækst hvor vi vil fastholde et stærkt fokus på at udvikle det gode arbejdsmiljø, og verdens bedste produkter til vores kunder. Vi er kort sagt en veletableret virksomhed med et ungt sind.

Staermose er en familie ejet virksomhed, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø og fleksibilitet, og har fokus på at være en attraktiv underleverandør til virksomheder i både Danmark og udlandet.

Vi oplever en solid og bæredygtig vækst, og derfor har vi også fået mere travlt i smede- og konstruktionsafdelingen, og søger derfor klejnsmede der har øje for kvalitet, og kan trives på en mangfoldig arbejdsplads. 

Stillingen

Som klejnsmed kommer du til at udføre traditionelle smedeopgaver, men hvor opgaverne ofte er meget forskelligartede. Dermed stiller det store krav til dine almene evner og brede kompetencer indenfor faget. Du får et stort og selvstændigt ansvar for udførelsen af de enkelte opgaver, men du skal alligevel være indstillet på, at have et tæt samarbejde med hele organisationen.

Stillingen er på daghold, men vi er fleksible i forhold til arbejdstider, der kan tilrettelægges ud fra dine ønsker, herunder kan 4 dages arbejdsuge være en mulighed.

Det er vigtigt for os, at du har:

  • forståelse for at læse tegninger, og kan arbejde selvstændigt ud fra disse
  • erfaring med traditionelt smedearbejde i jern, herunder erfaring med varmeretning
  • et kvalitetsbevidst mindset og er ærekær overfor eget arbejde

Vi forestiller os, at du enten er uddannet klejnsmed, eller har tilegnet erfaring indenfor smedefaget på anden måde. Har du erfaring med arbejde i andre materialer end jern er det et ekstra plus, ligesom gyldigt truckcertifikat kan være en fordel.

Som person er du struktureret og har øje for detaljen, samtidig med at du er vedholdende og sætter en ære i, at have styr på dit arbejde. Du skaber overblik og kan prioritere din egen indsats. Ord som selvstændig, præcis, positiv, teamplayer og kommunikativ kendetegner dig som person.

Din nye arbejdsplads

Vi er kendetegnet ved, at være en moderne virksomhed, hvor der er stor grad af indflydelse på eget arbejde. Organisationen er meget uformel hvor der er ikke langt fra tanke til handling, og vi vægter sammenhold og godt arbejdsmiljø højt.

Vi tilbyder frihed under ansvar, og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejde og familieliv/fritid. Vi vægter det sociale højt, og derfor har vi løbende arrangementer, der bidrager til det gode arbejdsliv. Vi har blandt andet fredagsbar, julefrokost, sommerfest og skitur – foruden alle de arrangementer personaleforeningen arrangerer, og vi tager gerne imod nye ideer til arrangementer der kan styrke sammenholdet.

Vi er ca. 75 medarbejdere, som i et miljø med en uformel omgangstone, samarbejder om at producere og levere løsninger i jern og metal. Vi stræber efter at blive verdens bedste til det vi gør, og vi håber du har lyst til at være med på rejsen.

Ansøgning

Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på "Søg job". Det er hurtigt og enkelt.

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på mail info@smartrekruttering.dk eller tlf. 51 77 77 69.

Vil du være en succesfuld medarbejder?

Vi hjælper dig videre i din karriere.
SignUp Today