Kvalitetsmedarbejder til metalbearbejdende virksomhed

Staermose Industry A/S

Ballevej 11 - Odder

Stillingsbeskrivelse

Kender du kvalitet når du ser det, og kan du kontrollere det med målinger?

Staermose Industry er en 43 år gammel virksomhed der er inde i en rivende udvikling. Vi er vækstet fra 7 til 75 mand på under 15 år, og vi kigger ind i endnu en spændende periode med vækst hvor vi vil fastholde et stærkt fokus på at udvikle det gode arbejdsmiljø, og verdens bedste produkter til vores kunder. Vi er kort sagt en veletableret virksomhed med et ungt sind.

Vi er en familie ejet virksomhed, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø og fleksibilitet, og har fokus på at være en attraktiv underleverandør til virksomheder i både Danmark og udlandet.

Vi oplever en solid og bæredygtig vækst, og derfor har vi også fået mere travlt i kvalitetsafdelingen, og søger derfor en kvalitetsmedarbejder der har øje for detaljen, og som kan sikre at det der slipper gennem nåleøjet også er som det skal være. 

Stillingen

Som kvalitetsmedarbejder får du en varieret hverdag, hvor du både ser råvarerne komme ind i virksomheden og det færdige produkt når det skal ud igen. Med andre ord så er du "nåleøjet" som alt skal passere inden det går videre til enten forarbejdning eller ud til en kunde. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du vil få en stor rolle sammen med kvalitetschefen i en videreudvikling af afdelingen, hvor der skal implementeres nye processer og forretningsgange.

Du får et stort ansvarsområde, og meget kommer til at afhænge af dig. Derfor vil der i rollen være et tæt samarbejde med hel organisationen, og i særdeleshed med produktionen, varemodtagelse og forsendelsen for at sikre flowet i hele virksomheden fungerer let og ubesværet.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Indgangskontrol af jern, stål og metaller
  • Slutkontrol af svejste stål- og metalkonstruktioner, laserskårne emner m.m. Kontrol foregår visuelt såvel som med målebånd og skydelære
  • Dokumentation af eget udført arbejde
  • Andre ad-hoc opgaver

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en baggrund fra stålbranchen som eksempelvis smed, industritekniker, værktøjsmager eller tilsvarende. Har du erfaring med arbejde fra en kvalitetsafdeling, er det et plus men bestemt ikke et krav for at komme i betragtning. Vi kigger meget mere på din positive tilgang til jobbet og hvordan du er som person.

For at fungere i jobbet er følgende kompetencer nødvendige:

  • Erfaring med at læse og forstå både 2D og 3D tegninger
  • Viden om overfladeruhed og -behandling.
  • Erfaring med brug af manuelle måleværktøjer
  • Kendskab til en eller flere af følgende processer: Svejsning, laserskæring og bukning

Derudover er det en forventning at du håndterer it på brugerniveau, samt taler og skriver dansk og engelsk.

Som person er du struktureret og har øje for detaljen, samtidig med at du er vedholdende og sætter en ære i, at have styr på dit ansvarsområde. Du skaber overblik og kan prioritere din egen indsats. Ord som selvstændig, præcis, positiv, teamplayer og kommunikativ kendetegner dig som person.

Din nye arbejdsplads

Vi er kendetegnet ved, at være en virksomhed, hvor der er stor grad af indflydelse på eget arbejde. Organisationen er meget uformel hvor der er ikke langt fra tanke til handling, og vi vægter sammenhold og godt arbejdsmiljø højt.

Vi tilbyder frihed under ansvar, og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejde og familieliv/fritid. Vi vægter det sociale højt, og derfor har vi løbende arrangementer, der bidrager til det gode arbejdsliv. Vi har blandt andet fredagsbar, julefrokost, sommerfest og skitur – foruden alle de arrangementer personaleforeningen arrangerer, og vi tager gerne imod nye ideer til arrangementer der kan styrke sammenholdet.

Vi er ca. 75 medarbejdere, som i et miljø med en uformel omgangstone, samarbejder om at producere og levere løsninger i jern og metal. Vi stræber efter at blive verdens bedste til det vi gør, og vi håber du har lyst til at være med på rejsen.

Ansøgning

Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på "Søg job". Det er hurtigt og enkelt.

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på mail info@smartrekruttering.dk eller tlf. 51 77 77 69.

Søg job
Søg job

Vil du være en succesfuld medarbejder?

Vi hjælper dig videre i din karriere.
SignUp Today