Salgskonsulent til salg af kvalitetsværktøj

Schmeltz ApS

Rypevej 1 - Langå


Denne stilling er ikke længere aktiv.


Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os på:

mail info@smartrekruttering.dk eller tlf. 5177 7769

Stillingsbeskrivelse

Har du en sælger i maven, og er du klar til, at udfordre dig selv på landevejen med salg af kvalitetsværktøj til håndværk og industri, med ansvar for salget i dit helt eget distrikt?

Schmeltz ApS er leverandør til hele det professionelle marked indenfor håndværk og industri. Vi forhandler et omfattende program indenfor værktøj, befæstigelse og kemi fra det tyske firma Reca.

Reca er et anerkendt produkt på det danske marked. Programmet omfatter mere end 16.000 varenumre som lagerføres i Tyskland, og har tidligere været repræsenteret i eget datterselskab i Danmark. Siden 2009 har Schmeltz ApS haft agenturaftale med Reca, med eneforhandling på det danske marked.

Grundet stærk efterspørgsel på vores produkter søger vi nu yderligere 2 sælgere. Det ene distrikt er på Fyn/Trekantsområdet og det andet er Nordvestjylland.

 

Stillingen

Med fuldt ansvar for dit eget distrikt, skal du på daglig basis opsøge eksisterende kunder med henblik på mersalg, og også være garant for at udbygge kundeporteføljen med nye kunder.

 

Kunderne finder du indenfor alle brancher og der skelnes ikke mellem forskellige brancher, så derfor er der frit slag til at søge nye kunder, store som små.

 

Du bliver kundernes sparringspartner, og vil normalt have alt kontakt i det daglige med dine kunder, både omkring forespørgsler tilbud ordrer med mere, hvilket gør dig i stand til, at tilføre værdi til kundernes forretning, og skabe de stærke relationer der giver succes fremadrettet.

 

Kvalifikationer

Det vigtigste er din personlighed, og din vilje til at få succes i salget. Derfor er udstråling, energi, struktur og vedholdenhed de vigtigste ingredienser for, at få succes og i mindre grad, om du allerede har ekstern salgserfaring.

 

Så om du er håndværker og tænker du kan gøre det meget bedre end de sælgere du møder på din vej, om du har erfaring med salg fra en intern funktion, eller om du har en helt tredje eller fjerde baggrund, er vi åbne overfor.

 

Vi forventer derimod, at du har lyst til at skabe resultater, og er bevidst om, at din egen succes kommer af vedholdenhed og grundighed.

 

Vi tilbyder

Et udfordrende og ansvarsfuldt job hvor du får stor selvstændighed og mulighed for at sætte dit eget aftryk, i en virksomhed hvor såvel faglig som personlig udvikling vægtes højt. 


Vi har en meget flad struktur, hvor ideer og nye initiativer er meget velkomne.

 

Du får en god fast løn kombineret med en attraktiv provisionsordning.

Der stilles tlf. Ipad og gulpladebil til rådighed for arbejdets udførelse.

 

Ansøgning

Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på “Søg job”. Det er hurtigt og enkelt!

 

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på tlf. 51 77 77 69.

Vil du være en succesfuld medarbejder?

Vi hjælper dig videre i din karriere.
SignUp Today